2016 – Een fotografie overzicht

Het jaar 2016 is inmiddels ten einde en aan het begin van een nieuw jaar is het altijd leuk om terug te kijken op het voorgaande jaar.
Daarom maak ik ieder jaar een fotografie overzichtje.

Dit jaar begon leuk! Ik heb roofvogels gefotografeerd in voorbereiding op een workshop roofvogelfotografie die ik later dit jaar met veel plezier heb gegeven!
Onderstaande foto’s zijn begin maart gemaakt, toen de bomen nog kaal waren maar tijdens de workshop in mei hadden we prachtig weer. Zulk mooi weer, dat gecombineerd met enthousiaste deelnemers maakte dit toch een fantastische dag!

a
In april begon de bloesem te ontluiken. Ook dit mocht natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Ergens midden in de stad is een idyllisch stukje met prachtige bloesembomen, daarom heb ik er ook twee dagen gefotografeerd, beide dagen ontzettend veel geluk met prachtig weer!

We maken een fastforward naar Augustus. De heide staat prachtig in bloei en dan begint het weer te kriebelen om te fotograferen. Ditmaal heb ik een drietal prachtige modellen voor de lens.

a

Een andere fantastische fotoreportage dit jaar was van de PRE hengst Picaro IX. Wat een machtig dier! Hij kwam speciaal met zonsondergang naar de Posbank. En kijk dan wat een magische sfeer dit geeft!

a

De volgende reportage die gepland staat is van haflinger Saar. Hiervoor gaan we speciaal naar een natuurgebied waar Saar helemaal los kan rennen. Helaas hebben we pech met het weer, dikke regenwolken trekken over. Maar ik had dat hele stuk nou eenmaal al gereden om op plaats van bestemming te komen, dus vol goede moed hebben we toch foto’s gemaakt. Wie weet doe ik ze dit jaar nog wel eens over ;).

En de laatste reportage van dit jaar was van de valk-kleurige tinkerhengst Daragh. We trokken speciaal naar de Veluwe om hem te fotograferen. En wauw, wat een dier!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.