2015 – Een fotografie overzicht

2015 is voor mij persoonlijk een heel bijzonder jaar geweest. Ik heb relatief weinig gefotografeerd – voor mijn doen – maar dit had een reden.
Hieronder een mooi overzicht:

Quarter hengst door de sneeuw
Paint hengst door de sneeuw
Welsh hengst door de sneeuw

In Februari reisde ik af naar Oostenrijk om paarden in de sneeuw vast te leggen. Wat een droom was dat! Na het weekend tweemaal verplaatst te hebben, hadden we ditmaal wel heel erg geluk met het weer! Verse sneeuw en een prachtige zon. Wat wilt een fotograaf nog meer? Wil je meer zien en lezen? Bekijk dan deze blogpost over de reis naar Oostenrijk.


In April zette ik een erg schattig veulentje en een voskleurig rijpaard op de foto.

In April was het weer tijd voor een bezoek aan het prachtige Hallerbos. Dit is een bos waar eens per jaar de boshyacinten een week of twee prachtig in bloei staan en de grond met een paars tapijt bedekken. Hierdoor ontstaat er een prachtig paars tapijtje over de bodem van het bos. Een magisch gezicht!

Paso Peruano veulen
Schwarzwalder Fuchs hengst
Ijslander merrie met zonsondergang

In Mei ben ik als begeleiding met een reis van Horse Photo Experience mee geweest naar het Duitse Berghof Rod. Dit was al de tweede maal dat we deze reis maakten en de eerste keer met deelnemers naar deze bestemming. We hadden een erg leuke deelnemersgroep. Het was erg leuk om iedereen weer net even wat bij te kunnen brengen op fotografisch vlak en op persoonlijk niveau klikte het ook erg leuk. Wil je meer lezen en zien? Bekijk dan deze blogpost en dit filmpje over de reis naar Berghof Rod.

In Juni heb ik de laatste paardenfotoreportage van dit jaar gedaan. Ik ben met haflinger x Welsh mix merrie Luna door Soest gefotografeerd. Het idee was om een “horse in the hood” photoshoot te doen. Als fotograaf heb je maar weinig nodig om mooie portretfoto’s te maken. Hier zal later nog een blogpost over volgen.

Dit jaar is ook nog een bijzonder jaar voor mij om een andere reden. Ik ben dit jaar moeder geworden van een prachtige zoon. Finten Moze Boonekamp. De twee foto’s waar je Finten op ziet zijn gemaakt door Marlon van Efferink voor haar afstudeerproject. Ze zocht vrouwen die in September bevallen waren van hun eerste kind. Ik heb haar een e-mail gestuurd en ze is langs gekomen om fantastische foto’s te komen maken. Erg bijzonder om eens aan de andere kant van de lens te staan!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.