Plan een reportage

Per jaar heb ik slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor een privé reportage. Hierdoor ben ik in staat om mijn volledige aandacht te hebben voor iedere klant. Voor de dag van de reportage hebben we contact met elkaar om door te nemen wat je precieze wensen zijn, wat de meest geschikte locatie is voor de sessie en om wat meer informatie te krijgen over je paard of hond.

Door het boeken van een fotoreportage investeer je in het in leven houden van herinneringen in de vorm van prachtige foto’s. Ik heb een breed scala aan connecties om de foto’s op de mooiste en meest bijzondere manieren af te drukken. Hierdoor komt er altijd een prachtig, adembenemend en in het oog springend kunstwerk in je huis te hangen. Ik help je graag met het uitzoeken van de mooiste foto van de klantenpagina die ik speciaal voor jou en je dier aanmaak.

Neem vooral een kijken in de inspiratie galerij om een beeld te krijgen van hoe een foto in je huis kan hangen. Wanneer je een fotosessie wilt boeken kan je contact opnemen met mij. Vul dit formulier in, stuur een e-mail naar info@merelbormans.com of bel +31653901017, net wat je het prettigst vind.

Afdrukken doen ertoe!

In een digitale wereld waarin je zo makkelijk veel foto’s maakt is het makkelijk om foto’s nooit meer terug te kijken. Daarom is het extra waardevol om foto’s op een mooie manier af te drukken. In een snelle digitale wereld maakt juist een “analoge” afgedrukte foto veel indruk. Zéker als de foto zelf adembenemend is en de afdruk van hoge kwaliteit. Zo’n afdruk in je huis is dan een echte spraakmaker en eyecatcher. Jijzelf maar ook andere mensen zien hem en je kunt er verhalen bij vertellen.

Zelf heb ik ook afdrukken hangen in mijn huis, gemaakt tijdens mijn reizen en iedere keer als er mensen langs komen kan ik iets vertellen omdat er vaak naar gevraagd wordt. Om een foto heen hangen zoveel verschillende verhalen, je kunt dan steeds kiezen wat je erbij verteld en dat maakt de foto ook zo veelzijdig!

Omdat ik het afdrukken van foto’s zo belangrijk vind, heb ik veel zorg en aandacht besteed aan het zoeken, en vinden van leveranciers. Ik ben al talloze keren langs allerlei fotografiebeurzen gegaan, heb leveranciers bezocht en heb proefafdrukken besteld voor ik genoeg vertrouwen heb in een leverancier om met ze in zee te gaan. Om die reden kan je er ook van op aan dat je een afdruk ontvangt van de hoogste kwaliteit. Ik lever niet zomaar iets! Als je een afdruk in huis hebt hangen wil ik dat zowel jij als ik daar trots op kunnen zijn. Dat je met recht kunt zeggen: “Die afdruk komt bij Merel Bormans Photography vandaan!”.

Nee, dat is geen enkel probleem! ….

Wil je iemand verrassen met een fotoreportage gemaakt door Merel Bormans Photography?

Koop dan een cadeaubon en ontvang deze in een bijzondere cadeauverpakking.

Omdat iedere cadeaubon op maat wordt gemaakt kun je ook wensen doorgeven.

Fantastisch!

Iedereen die binnen vijf jaar een nieuwe reportage boekt ontvangt 10% korting op de prijs van de reportage!

In overleg bepalen we of de reportage toch door kan gaan. Bewolking is het over het algemeen geen probleem om de reportage door te laten gaan.

Bij (zware) regen is het meestal verstandiger om de reportage te verzetten.

In overleg bepalen we in dat geval een nieuwe datum.

Er zit geen tijdslimiet op een individuele reportage.

We kunnen dus de tijd nemen die nodig is, maar meestal duurt een reportage tussen de 1 en 3 uur, afhankelijk van wat we gaan fotograferen.

De prijzen van mijn fotoshoots zijn niet online terug te vinden. Ben je benieuwd naar de tarieven?

Stuur mij dan vrijblijvend een bericht. Dit kan via het contactformulier hieronder, per e-mail of door mij te bellen.

Ik stuur je dan alle informatie vrijblijvend toe.

Nadat de reportage is bevestigd ontvang je een opdrachtbevestiging per e-mail. Daarbij ontvang je de instructies voor de betaling.

De betaling dient ten alle tijde voldaan te zijn vóór de reportage.

Het auteursrecht van alle foto’s ligt bij mij (Merel Bormans Photography) en de door mij gemaakte foto’s mag ik in principe inzetten voor mijn portfolio, een stock archief en drukwerk.

Bij foto’s met mensen erin ligt dat een beetje anders, daar heb je ook nog te maken met portretrecht.

Wil je liever niet dat de foto’s van jouw dieren online komen? neem dan contact op met mij, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Ja, zeker. 

Ik heb zelfs speciale pakketen voor meer dan 3 dieren.

Ook is het mogelijk om een speciale dag te organiseren waarop ik meerdere sessies achter elkaar fotografeer waarbij de prijs minder hoog ligt dan een individuele reportage.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ja, zeker. 

Ik heb zelfs speciale pakketen voor meer dan 3 dieren.

Ook is het mogelijk om een speciale dag te organiseren waarop ik meerdere sessies achter elkaar fotografeer waarbij de prijs minder hoog ligt dan een individuele reportage.

Neem contact op voor de mogelijkheden.