Testimonials

5/5
Merel is professioneel en geduldig. Ze besteed veel aandacht aan haar werk zowel op locatie als in de nabewerking. Top!
Jorita van Valkenhoef
5/5
Merel heeft mijn haflinger prachtig vast weten te leggen, echt zoals het paard is. Met veel geduld en een oog voor de kleinste details levert ze erg gave foto's
Laura van der Poel
5/5
Vriendelijke en geduldige fotografe. Er zijn prachtige foto's uit de shoot gekomen, die overigens ook heel prettig verliep! Het (na)bestellen werkt prettig via haar site en ook het (mail)contact verloopt soepel!
Esther van Vaneveld
5/5
Merel heeft een goed oog voor fotografie. Ze laat mooie series zien van hele constante kwaliteit. Echt een aanrader.
Femke Puijman
Fotograaf bij Hypofocus en Kynofocus
5/5
Merel is een heel vriendelijke fotografe. Ze heeft mijn pony al 2 keer op de foto gezet en daar zijn prachtige foto's uitgekomen. Dat komt zeker door haar duidelijke instructies waardoor je paard perfect op de foto staat! Keer op keer maakt ze mooie foto's van topkwaliteit! Zeker een aanrader!
Anthea van Hoogten
5/5
Merel heeft ongetwijfeld veel talent in dit genre! Ik geniet enorm van de foto's en heb ook een fantastische ervaring met mijn paard achter de rug! Hij was vrij lastig om de aandacht in de juiste positie te krijgen, en toch zijn er plaatjes uitgekomen doordat de juiste pose, die soms maar een seconde duurde, telkens optimaal benut werd. Een aanrader!
Jasmin de Schepper
5/5
Merel Bormans is een absolute aanrader als fotograaf. Ze bekijkt dingen op haar eigen manier en haalt daar de meest geweldige foto’s uit.
Lisa Dijk
Fotograaf en eigenaar van Horse Photo Experience
5/5
Aanrader! Erg klantvriendelijk en natuurlijk fantastische foto's.
Sylvie Broos
5/5
Merel is een echte aanrader! Met veel rust en geduld weet ze de meest bijzondere momenten prachtig vast te leggen.
Kathinka van der Worp
5/5
Merel heeft mijn mannetje prachtig op de foto gezet. Daarnaast is ze zeer professioneel in de opzet van haar website en haar nabestellingen. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar prachtige foto's van je grote liefde.
Nikita Westmaas
5/5
Merel is een super lieve meid en erg klantvriendelijk! Ze levert continu foto's van topkwaliteit!
Michelle Werrebroeck
5/5
Paar weken geleden mijn pony Pinokkio ingeschreven voor een portfiolioshoot van Merel Bormans Photography in het Hallerbos! Heel erg tevreden over de resultaten en de snelle service! 🙂
Chelsea van de Wynckel