Outdoorreportage

Plan een reportage

Per jaar heb ik slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor een privé reportage. Hierdoor ben ik in staat om mijn volledige aandacht te hebben voor iedere klant. Voor de dag van de reportage hebben we contact met elkaar om door te nemen wat je precieze wensen zijn, wat de meest geschikte locatie is voor de sessie en om wat meer informatie te krijgen over je paard of hond.

Door het boeken van een fotoreportage investeer je in het in leven houden van herinneringen in de vorm van prachtige foto’s. Ik heb een breed scala aan connecties om de foto’s op de mooiste en meest bijzondere manieren af te drukken. Hierdoor komt er altijd een prachtig, adembenemend en in het oog springend kunstwerk in je huis te hangen. Ik help je graag met het uitzoeken van de mooiste foto van de klantenpagina die ik speciaal voor jou en je dier aanmaak.

Neem vooral een kijken in de inspiratie galerij om een beeld te krijgen van hoe een foto in je huis kan hangen. Wanneer je een fotosessie wilt boeken kan je contact opnemen met mij. Vul dit formulier in, stuur een e-mail naar info@merelbormans.com of bel +31653901017, net wat je het prettigst vind.

Afdrukken doen ertoe!

In een digitale wereld waarin je zo makkelijk veel foto’s maakt is het makkelijk om foto’s nooit meer terug te kijken. Daarom is het extra waardevol om foto’s op een mooie manier af te drukken. In een snelle digitale wereld maakt juist een “analoge” afgedrukte foto veel indruk. Zéker als de foto zelf adembenemend is en de afdruk van hoge kwaliteit. Zo’n afdruk in je huis is dan een echte spraakmaker en eyecatcher. Jijzelf maar ook andere mensen zien hem en je kunt er verhalen bij vertellen.

Zelf heb ik ook afdrukken hangen in mijn huis, gemaakt tijdens mijn reizen en iedere keer als er mensen langs komen kan ik iets vertellen omdat er vaak naar gevraagd wordt. Om een foto heen hangen zoveel verschillende verhalen, je kunt dan steeds kiezen wat je erbij verteld en dat maakt de foto ook zo veelzijdig!

Omdat ik het afdrukken van foto’s zo belangrijk vind, heb ik veel zorg en aandacht besteed aan het zoeken, en vinden van leveranciers. Ik ben al talloze keren langs allerlei fotografiebeurzen gegaan, heb leveranciers bezocht en heb proefafdrukken besteld voor ik genoeg vertrouwen heb in een leverancier om met ze in zee te gaan. Om die reden kan je er ook van op aan dat je een afdruk ontvangt van de hoogste kwaliteit. Ik lever niet zomaar iets! Als je een afdruk in huis hebt hangen wil ik dat zowel jij als ik daar trots op kunnen zijn. Dat je met recht kunt zeggen: “Die afdruk komt bij Merel Bormans Photography vandaan!”.

Reportage pakketten

xs | portretreportage ‎

€ 195,-

Bij deze reportage worden er portret en standfoto’s gemaakt van je paard of hond. Deze reportage is inclusief:

 • Portret- en standfoto’s van uw hond of paard
 • 5 digitale foto’s op lage resolutie
 • Een persoonlijke pagina met de geselecteerde foto’s

m | portret en vrije bewegingsreportage

€ 269,-

Tijdens deze reportage wordt er uitgebreid gefotografeerd. Deze reportage is inclusief:

 • Portret- en standfoto’s van uw hond of paard
 • Rij of vrije bewegingsfoto’s
 • 5 digitale foto’s op lage resolutie
 • Een persoonlijke pagina met de geselecteerde foto’s

xl | portret en vrije bewegingsreportage

€ 379,-

Tijdens deze reportage wordt er uitgebreid gefotografeerd. Deze reportage is inclusief:

 • Portret- en standfoto’s van uw hond of paard
 • Rij of vrije bewegingsfoto’s
 • Een prachtige fotoafdruk van 50 x 70 cm ter waarde van € 137,-
 • 5 foto afdrukken van 20 x 30 cm ter waarde van € 70,-
 • Dezelfde 5 foto’s op digitale hoge en lage resolutie
 • Een persoonlijke pagina met de geselecteerde foto’s

Meer dan drie paarden tegelijk?

Dan kom je in aanmerking voor een XXL groepsreportage. De prijs per paard bedraagt € 219,-

Deze reportage is boekbaar vanaf 3 dieren of meer.  Deze reportage is inclusief:

 • Portret- en standfoto’s van uw hond of paard
 • Rij of vrije bewegingsfoto’s
 • 5 digitale foto’s op hoge en lage resolutie
 • Een persoonlijke pagina met de geselecteerde foto’s

Vaste klant?

Heb je in de afgelopen vijf jaar al eerder een reportage geboekt bij Merel Bormans Photography? Dan ontvang je 10% korting op de reportage!

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een fotoreportage gemaakt door Merel Bormans Photography? Koop dan een cadeaubon en ontvang deze in een bijzondere cadeauverpakking. Omdat iedere cadeaubon op maat wordt gemaakt kun je ook wensen doorgeven.

Uitzoeken van een locatie

Je wilt een fotoreportage boeken? Een outdoorreportage vindt op locatie plaats. Wanneer je deze reportage boekt, zullen we samen opzoek gaan naar de beste omgeving om de foto’s te maken. Dit heeft namelijk grote invloed op de sfeer van de foto’s en daarmee het eindresultaat. De achtergrond van een foto doet namelijk heel veel. Als er veel storende elementen aanwezig zijn (denk aan een mesthoop, auto’s, lantaarnpalen etc.) geeft de foto een rommelige indruk. Heb je juist rustige achtergrond, bijvoorbeeld een groene struik of boom, wordt de focus veel meer op het paard gelegd. Ook kan je in een mooie omgeving gebruik maken van de omgeving waardoor de foto bijzonderder wordt. Bij het uitzoeken van de locatie moet er goed rekening gehouden worden met de omgeving. Op sommige locaties is het helaas verboden om met paarden te komen en op andere locaties kan je alleen in bepaalde maanden terecht. Ook kunnen er restricties zijn zoals dat paarden enkel op ruiterpaden mogen komen. Dit zijn allemaal zaken om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een locatie buiten privéterrein.

Fotoproducten bekijken? Bekijk hier wat er te bestellen is!