Outdoor reportage

Een outdoorreportage is bedoeld voor paarden en de grotere huisdieren en vind op locatie plaats. Samen zullen we opzoek gaan naar de mooiste omgeving om de foto’s vast te kunnen leggen zoals jij ze voor ogen hebt. Ik reis hiervoor door heel Nederland en daarbuiten!

Lees hier meer!

Foto producten

Na de outdoorreportage wil je uiteraard gegarandeerd zijn van een mooi resultaat. Dit bied ik in de vorm van prachtige fotoproducten! Zo weet je zeker dat er altijd iets moois aan de muur hangt waar je jaren plezier van blijft houden!

Lees hier meer!

Testimonials
 • Jorita van Valkenhoef
  Jorita van Valkenhoef
  Merel is professioneel en geduldig. Ze besteed veel aandacht aan haar werk zowel op locatie als in de nabewerking. Top!
 • Laura van der Poel
  Laura van der Poel
  Merel heeft mijn haflinger prachtig vast weten te leggen, echt zoals het paard is. Met veel geduld en een oog voor de kleinste details levert ze erg gave foto's!
 • Esther van Vaneveld
  Esther van Vaneveld
  Vriendelijke en geduldige fotografe. Er zijn prachtige foto's uit de shoot gekomen, die overigens ook heel prettig verliep! Het (na)bestellen werkt prettig via haar site en ook het (mail)contact verloopt soepel!
 • Femke Puijman Fotograaf bij Hypofocus en Kynofocus
  Femke Puijman Fotograaf bij Hypofocus en Kynofocus
  Merel heeft een goed oog voor fotografie. Ze laat mooie series zien van hele constante kwaliteit. Echt een aanrader.
 • Anthea van Hoogten
  Anthea van Hoogten
  Merel is een heel vriendelijke fotografe. Ze heeft mijn pony al 2 keer op de foto gezet en daar zijn prachtige foto's uitgekomen. Dat komt zeker door haar duidelijke instructies waardoor je paard perfect op de foto staat! Keer op keer maakt ze mooie foto's van topkwaliteit! Zeker een aanrader!
 • Jasmin de Schepper
  Jasmin de Schepper
  Merel heeft ongetwijfeld veel talent in dit genre! Ik geniet enorm van de foto's en heb ook een fantastische ervaring met mijn paard achter de rug! Hij was vrij lastig om de aandacht in de juiste positie te krijgen, en toch zijn er plaatjes uitgekomen doordat de juiste pose, die soms maar een seconde duurde, telkens optimaal benut werd. Een aanrader!
 • Lisa Dijk - Fotograaf en eigenaar Horse Photo Experience
  Lisa Dijk - Fotograaf en eigenaar Horse Photo Experience
  Merel Bormans is een absolute aanrader als fotograaf. Ze bekijkt dingen op haar eigen manier en haalt daar de meest geweldige foto’s uit.
 • Sylvie Broos
  Sylvie Broos
  Aanrader! Erg klantvriendelijk en natuurlijk fantastische foto's.
 • Kathinka van der Worp
  Kathinka van der Worp
  Merel is een echte aanrader! Met veel rust en geduld weet ze de meest bijzondere momenten prachtig vast te leggen.
 • Nikita Westmaas
  Nikita Westmaas
  Merel heeft mijn mannetje prachtig op de foto gezet. Daarnaast is ze zeer professioneel in de opzet van haar website en haar nabestellingen. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar prachtige foto's van je grote liefde.
 • Michelle Werrebroeck
  Michelle Werrebroeck
  Merel is een super lieve meid en erg klantvriendelijk! Ze levert continu foto's van topkwaliteit!
 • Chelsea van de Wynckel
  Chelsea van de Wynckel
  Paar weken geleden mijn pony Pinokkio ingeschreven voor een portfiolioshoot van Merel Bormans Photography in het Hallerbos! Heel erg tevreden over de resultaten en de snelle service! 🙂