Nadat je de outdoor of studioreportage hebt gedaan wil je natuurlijk een zo mooi mogelijke afdruk van het resultaat aan je muur hangen! Hieronder een overzicht van de mogelijkheden en de prijzen. Kijk vooral bij “Lees hier meer” voor meer informatie over de verschillende producten. Zo weet je nog beter waar je voor kiest.
Er is veel zorg besteed aan het uitzoeken van de leveranciers, op deze manier ben je verzekerd van het beste resultaat. Je weet zeker dat je fotoproduct van top kwaliteit is zodat je er jarenlang plezier van houd!

Onderstaande prijzen zijn exclusief verzendkosten, deze worden apart in rekening gebracht.

 

Fotoafdruk

15 x 20 cm € 9,-
20 x 30 cm € 14,-
30 x 40 cm € 23,-
50 x 70 cm € 34,-

Lees hier meer!

Canvas

30 x 40 cm € 75,-
50 x 70 cm € 125,-
60 x 90 cm € 159,-
80 x 120 cm € 215,-*

Lees hier meer!

Dibond

30 x 40 cm € 79,-
50 x 70 cm € 137,-
60 x 90 cm € 169,-

Lees hier meer!

Acrylglas

30 x 40 cm € 89,-
50 x 70 cm € 159,-
60 x 90 cm € 219,-

Lees hier meer!

 

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen over de bestellingsprocedure en fotoproducten.
 Na de reportage ontvang je een speciale persoonlijke bestelpagina. Op deze pagina vind je een selectie van de (onbewerkte) foto’s van de reportage. Vanaf deze pagina kan je de bestelling plaatsen. Moeite met kiezen? Geen probleem, ik help je daar graag bij! Op iedere klantenpagina worden de topfoto’s met een ster aangeduid.

Bekijk hier een bestelpagina. 

Het lijkt gek om onbewerkte foto’s te laten zien maar op deze manier kan je al sneller van het resultaat van je fotoreportage genieten. Het kost namelijk erg veel tijd om alle foto’s na te bewerken op een dusdanige manier dat ze verwerkt kunnen worden tot een fotoproduct of op (het openbare) internet geplaatst kunnen worden. Deze extra tijd zou de reportage onnodig veel duurder maken. Daarom kies ik ervoor om alleen de foto’s die ik zelf kies en die jij als klant kiest te optimaliseren. Dit houd de reportages betaalbaar. Uiteraard worden alle foto’s die je besteld netjes geoptimaliseerd zodat je uiteindelijk de foto op zijn mooist hebt!
Nadat de bestelling is ontvangen zal de foto binnen een week geoptimaliseerd worden en een week later zal je de bestelling in huis ontvangen. Tijdens dit proces krijg je steeds updates, zo weet je precies wanneer de foto geoptimaliseerd is en wanneer hij besteld wordt om af te laten drukken.

Mocht de bestelling wegens omstandigheden langer op zich laten wachten, laat ik dit van te voren, of zo snel mogelijk weten.

Alle foto’s die je besteld ontvang je ook digitaal op lage resolutie, voorzien van een logo. Deze bestanden zijn níet geschikt om af te drukken maar kunnen wel gebruikt worden om aan familie en vrienden te tonen maar ook om op sociale media te plaatsen. Deze foto’s zijn enkel bedoeld voor eigen gebruik en mogen niet worden verkocht of doorgegeven aan anderen.
Ja zeker! Zoals in het antwoord van de vraag hierboven al wordt uitgelegd, ontvang je van alle bestellingen een foto op lage resolutie, voorzien van logo. Zo kan je precies zien hoe de foto eruit ziet en heb je een foto om te delen met familie en vrienden en om te plaatsen op sociale media. Deze bestanden zijn alleen voor eigen gebruik en mogen niet worden verkocht of doorgegeven aan anderen.
De foto’s blijven altijd bewaard in mijn archief, dit houd in dat bestellingen ten alle tijden kunnen worden geplaatst. Let er wel op dat je voor het plaatsen van een bestelling binnen twee weken na het ontvangen van de bestelpagina een bonus ontvangt van € 10,-. Het zou zonde zijn om deze mis te lopen. Deze bonus wordt bij het besteltegoed opgeteld.
Denk goed na over de grootte van het fotoproduct, dit heeft namelijk een grote invloed op de impact die de foto heeft in de ruimte. Een groot werk zorgt eerder voor een “wauw-effect” dan een klein werk. Bekijk deze pagina om inspiratie op te doen. 
Ga terug naar de homepagina