• Voor al uw Paarden- Fotografie
  • En uw Huisdieren- fotografie
  • Lees meer in Mijn blog!
blogfotoboek_fotofabriek

Bij het maken van zo’n magische reis als naar India, waarvan je meer kan lezen in dit blogbericht, hoort natuurlijk een mooi fotoboek!

Omdat ik graag nieuwe leveranciers uitprobeer heb ik het fotoboek ditmaal besteld bij FotoFabriek. Ze zijn onder andere door Radar uitgeroepen tot beste fotoboekenleverancier van 2017. Dit maakt toch nieuwgierig en zodoende besloot ik de proef op de som te nemen en de foto’s uit India bij hen af te laten drukken.

Voor dit boek heb ik gekozen voor de volgende opties:
Een liggende A4 hardcover met vlagliggende UV bladeren waarbij de barcode niet wordt toegevoegd aan het boek.
Voor meer informatie over de fotoboeken, neem een kijkje op deze pagina.

De ontwerpsoftware voor de fotoboeken is eenvoudig in gebruik en binnen een mum van tijd had ik het boek in elkaar en besteld. Het feit dat ik van pagina vullende foto’s houd maakt het uiteraard wel makkelijker om een fotoboek te vullen dan wanneer je graag collage’s maakt. Maar ook bij het maken van collages biedt de ontwerpsoftware van FotoFabriek legio aan mogelijkheden zonder dat je direct de pagina alvast moet klaar maken in een ander software pakket zoals photoshop.

Eenmaal besteld ging de productie snel, ik kreeg dezelfde dag zelfs nog een leuk filmpje opgestuurd over de productie van mijn fotoboek! Dat filmpje is hier te bekijken. Dit heb ik nog niet eerder gezien bij andere leveranciers, maar maakt wel dat ik extra uitkijk naar de aankomst van het fotoboek!

En nog een dagje later ligt het fotoboek al, helemaal netjes ingepakt, op de mat! Wat een snelle levering!

Wanneer ik het boek uitpak, spatten de kleuren van de coverfoto, een van de zonsondergangsfoto’s uit India, mij al direct tegemoet. De kleuren zijn spectaculair. Wanneer ik het boek opensla, spatten ook daar de kleuren van het blad af. Ook ben ik blij met de lay-flat optie die ik heb gekozen, wanneer je het boek open legt blijven de bladzijdes mooi recht liggen. Je kunt makkelijk een panorama foto afdrukken over beide bladzijdes heen als je wilt. Op de kwaliteit van het boek, de afdrukken op de pagina’s en de cover heb ik niets aan te merken. Wat mij betreft is deze leverancier zeker een aanrader met de opties die ik koos voor het boek.

Hieronder nog een foto en een video overzicht van het fotoboek.

Bedankt FotoFabriek, voor dit mooie fotoboek!

 

 

Comments: 0
Leave a Comment