Product review – Acrylglas Saal Digitaal

Saal Digital Nederland vroeg mij om een wanddecoratie te reviewen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik koos voor acrylglas op het formaat 40 x 60 cm met het opplak hangsysteem.

De claims van Saal Digital:

Premium fijn gepolijst acrylglas in 5 mm en 10 mm dikte. Alle kanten zijn zo glad gemaakt, dat er geen sporen overblijven! Dankzij de hoogwaardige printtechnologie met 6-kleuren directprint en UV- bescherming inclusief light-kleuren, krijgt uw woonaccessoire intense kleuren en een briljante kleuroptiek!

  • Acrylglas in 5 mm of 10 mm dikte
  • 6-kleuren-UV-directdruk inclusief light kleuren
  • Uw afbeelding wordt van achteren direct op de acrylplaat gedrukt

Het acrylglas-oppervlak in galerie “Look”
Uw foto op acrylglas: een echte eyecatcher voor aan de wand! Ongelofelijke dieptewerking met een extreem glanzend effect. Échte kunstenaars kiezen voor foto’s op acrylglas.

Het bestellen ging erg gemakkelijk, je upload de foto, geeft aan wat welke wanddecoratie je wilt hebben en in welk formaat en de bestelling kan worden afgerond.
Binnen enkele dagen had ik de postbode aan de deur. Altijd spannend!

Het pakket zag er heel groot uit! Meteen was al duidelijk dat het product goed en stevig was ingepakt. Je hoeft je geen zorgen te maken over beschadigingen tijdens de verzending op deze manier, erg netjes!

Het moment om het product uit te pakken kwam nader, hoe zou het eruit zien? Zou de foto mooi scherp zijn? Glanst de foto of is het toch een wat mattere afdruk? Ik vouwde de doos open, haalde het verpakkingsmateriaal eraf en kreeg te zien hoe het eruit zag.

In de eerste instantie schrok ik enorm toen ik de afdruk uit de verpakking haalde. Allemaal luchtbubbels en krassen. Jeetje! Maar ik bekwam al snel van deze eerste schrik, want er zat namelijk een beschermfolie op geplakt. Onder dat folie kwam een zeer nette afdruk tevoorschijn. De kleuren zijn inderdaad mooi en intens zoals beschreven op hun pagina “Dankzij de hoogwaardige printtechnologie met 6-kleuren directprint en UV- bescherming inclusief light-kleuren, krijgt uw woonaccessoire intense kleuren en een briljante kleuroptiek!

Kijkend naar de afdruk zelf hebben ze de subtiele details, zoals het zand bij de hoeven, erg mooi weten af te drukken. Ook zijn de kleuren afgedrukt zoals aangeleverd. Het contrast tussen de bloeiende roze heide en de koele blauwe kleuren van de achtergrond komt goed uit de verf.

Met de claim “alle kanten zijn zo glad gemaakt, dat er geen sporen overblijven!” ben ik het niet helemaal eens. Naar de randen kijkend zijn deze niet glad. Er zitten nog strepen en sporen op van het afzagen van het plexiglas. Echter is dit wat mij betreft niet storend. Zeker als het wandproduct hangt.

Al met al een mooi product die in ieders woonkamer niet misstaat! Of zoals ze bij Saal Digital zeggen: “Uw foto op acrylglas: een echte eyecatcher voor aan de wand!”

mbp_2554
mbp_2561
mbp_2562
mbp_2563
mbp_2560

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MerelBormansShiva Leoni Hartig Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Shiva Leoni Hartig
Guest
Shiva Leoni Hartig

Reclameert u svp uw wanddecoratie. U heeft te allen tijde recht op een 100% afgewerkt product.